Huis verkopen

Hoeveel makelaar wil jij?

Herken je dit? Je wilt je huis verkopen en vindt dit een spannende stap. Je hebt daarom behoefte aan professionele begeleiding van een ervaren makelaar die jouw belangen behartigt. Je weet dat er makelaars zijn die voor heel weinig geld hun diensten aanbieden, maar word je dan wel voldoende begeleid? Hoe maak je daarin een goede keuze?

Wat vind jij belangrijk?

  • Een ervaren makelaar met kennis van de lokale markt?
  • Een makelaar die echt jouw sparringpartner is?
  • Flexibele dienstverlening, die naadloos aansluit op jouw wensen en situatie?
  • Een transparant tarief?
  • De keuze om zelf werkzaamheden op te kunnen pakken?
  • De mogelijkheid om flink op kosten te besparen, als jouw huis 'zichzelf verkoopt'?

Bij Makelaar0413 hoef je niet te kiezen!

Want bij ons ben je verzekerd van professionele begeleiding, lokale marktkennis, flexibele dienstverlening en een transparant tarief.

 

Alles uitbesteden of ook zelf iets doen?

Welke begeleiding het beste bij jou past, hangt volledig af van jouw wensen en woonsituatie. Je kunt bij ons kiezen tussen twee soorten dienstverlening:

Wanneer kies je voor het Bouwstenen pakket?

Is de kans groot dat jouw woning ‘zichzelf verkoopt’? En vind je het leuk om bijvoorbeeld zelf de teksten te schrijven, foto’s te maken en kijkers rond te leiden? Dan kun je met het Bouwstenen pakket flink besparen op je makelaarskosten. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Wanneer kies je voor het All-inclusive pakket?

Wil jij juist graag volledig ontzorgd worden? Zelf geen omkijken hebben naar de verkoop? En op alle mogelijke manieren jouw woning promoten? Dan kies je voor het All-inclusive pakket.

Of toch de gulden middenweg?

Uiteraard kun je ook voor de gulden middenweg gaan en je Bouwstenen pakket aanvullen met extra diensten. Denk aan professionele fotografie, interieurstyling, het laten maken van een video of het organiseren van een Open Huis. Zo stel je jouw unieke dienstenpakket samen. Want geen enkele woning is hetzelfde; waarom zou het verkooptraject dat dan wel zijn?

 

Welke pakket kies jij?

Lees rustig door wat het Bouwstenen pakket en het All-inclusive pakket precies inhoudt. Op de pagina 'Welk pakket kies jij?' staan de pakketten naast elkaar in een helder overzicht zodat je ze eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. Kom je er zelf niet uit? Neem gerust contact met ons op voor advies.

 

  Heb je vragen, neem dan contact op