Verkocht
Kaart

Rosa Parksstraat 3, Vught

€ 1.395.000,- k.k.

Soort Eengezinswoning
Soort vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Woonoppervlakte 274 m2
Perceeloppervlakte 998 m2
Inhoud 1187 m3

Omschrijving

Zoek je al een tijdje naar een moderne, duurzame villa waarbij licht, ruimte, wooncomfort, luxe en een groene omgeving worden gecombineerd, dan is het zeker de moeite waard om deze luxueuze nieuwbouwvilla te bekijken.

Dit is de laatste kans om in het prachtige nieuwe villapark in Vught-Zuid in een nieuw gebouwd huis te gaan wonen. Alle villa's in dit park hebben een eigen karakter. Alle woningen zijn individueel ontworpen naar de wensen van de bewoners. De opdracht die de architect kreeg bij het ontwerpen van dit huis was vooral rekening te houden met het licht, het naar binnen halen van de tuin, het aanbrengen van luxe, het maken van open verbindingen tussen verschillende woonfuncties en het binnen parkeren van twee auto's. Deze opdracht is volwaardig vervuld.

Het villapark ligt vlakbij voorzieningen voor sport, winkels, scholen, natuur en recreatiefaciliteiten. De aansluitingen op de A65 en de A2 zijn vanuit deze locatie heel goed. Vught ligt onder de rook van het bourgondische 's-Hertogenbosch en heeft een eigen treinstation.

Kortom: Een hele mooie en fijne plek om te wonen!

Architectuur en materiaalgebruik
De villa heeft een moderne architectuur. De gevels zijn deels gestukadoord en deels voorzien van verduurzaamd hout. De kozijnen, ramen en deuren zijn van aluminium met HR++ glas. Er komen zonnepanelen en een warmtepomp. De vloeren worden allemaal voorzien van vloerverwarming. Alle binnenwanden en plafonds worden glad gestukadoord. Uiteraard is de woning volledig geïsoleerd en voldoet de woning aan alle normen voor ventilatie, brandveiligheid, inbraakpreventie enz.

Indeling

Begane grond
De woning is te betreden via een dubbele openslaande deur die een geheel vormt met de strakke houten betimmering van de gevel. De ruime hal heeft veel licht door de grote ramen van het dak tot op de grond. De vide en de rechte trap maken deze hal bijzonder. De hal gaat over in een gang die toegang biedt naar buiten, naar de garage, de werkkamer en de bijkeuken. In de hal zijn ook het toilet en een grote garderoberuimte.

De werkkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Tijdens het werken kunt u vanuit hier de activiteiten in de straat gadeslaan. De dubbele garage heeft een grote sectionaal deur en twee loopdeuren, één naar de achtertuin en één naar de voortuin. In de garage is ook de meterkast en hier staan de technische installaties opgesteld. De garage is maar liefst 58 m2 groot. Alle spullen die je normaal op zolder bewaard kunnen hier in de garage worden opgeslagen.

Terug naar de hal. Dubbele stalen deuren verbinden de hal met de living. Deze enorme ruimte (78 m2) is verdeeld in een keuken , eetkamer en zitkamer. Deze functies zijn van elkaar gescheiden door middel van een wand waarin de keuken is geïntegreerd en die eindigt in een open haard. Deze open haard heeft een gasbrander en is vanuit drie zijden zichtbaar. In deze hoge wand worden veel kasten en een deel van de inbouwapparaten geplaatst. De vaatwasser, kookplaat en afzuigkap bevinden zich in het eiland in het midden van de keuken. Dit eiland eindigt in een eettafel waardoor de kok vergezeld kan worden tijdens het koken. De woonkamer heeft aan alle zijden glas en op twee plaatsen een hoekraam. Daardoor is de tuin, die rondom ligt, aan alle zijden te zien. Aan de westkant zijn dubbele openslaande deuren. Dit is een ideale plek om een buitenterras te maken.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is een overloop in de vorm van een bordes dat grenst aan de vide. Wederom veel licht door de grote ramen. Aan deze overloop grenzen vier ruime slaapkamers (de kleinste is 15,3 m2, de grootste 22,9 m2). Deze laatste slaapkamer, de masterbedroom heeft een en-suite badkamer met daarin een dubbele wastafel in een meubel, een vrijstaand ligbad, een wandcloset en een inloopdouche. Aan deze badkamer grenst een walk-in closet met een oppervlakte van 12,8 m2. Meer dan genoeg ruimte voor iedere garderobe. Op de overloop zijn ook nog een tweede badkamer, een apart toilet en grote was-/strijkruimte.

Zie je jezelf hier al wonen? Bel met ons kantoor. We nodigen je graag uit om meer details te vertellen over deze schitterende woning, de oplevering, de afwerking, de keuzes die nog gemaakt kunnen worden enz.

lees meerminder

Kenmerken

Soort Eengezinswoning
Type woning vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Woonoppervlakte 274 m2
Perceeloppervlakte 998 m2
Inhoud 1187 m3
Kamers 7 waarvan 4 slaapkamers
Voorzieningen
Isolatie dakisolatie
muurisolatie
vloerisolatie
Warm water elekrische boiler eigendom
Verwarming

Kaart en buurt

Foto's

2D/3D presentatie

Rosa Parksstraat 3, Vught

€ 1.395.000,- k.k.

Meer op Makelaar073

Neem contact op met Mirjam van de Laar

mirjam@makelaar073.nl
0622693920