Over Makelaar0413

“Welkom bij Makelaar0413, het nieuwe, vooruitstrevende makelaarskantoor in Uden dat ik in 2018 heb geopend. Ik ben Boukje Haegens, werkzaam als makelaar sinds 2003. Na mijn opleiding startte ik in de regio Oss-Nijmegen en na 12,5 jaar switchte ik naar de regio Den Bosch-Rosmalen. De wens om een kantoor te openen in de regio Uden-Veghel, die ik op mijn duimpje ken, bestond al enkele jaren. Ik wil kopers en verkopers uit de regio namelijk graag kennis laten maken met deze vernieuwende manier van verkopen, die hen veel keuzevrijheid en een breed scala aan nieuwe mogelijkheden biedt. De eerste verkopers zijn dan ook direct met veel enthousiasme aan de slag gegaan.”

Een makelaarsconcept van deze tijd

Het concept van Makelaar0413, waarbij meer inspraak voor de verkoper, een lager en transparanter tarief en het gemak van internet centraal staan, vindt haar oorsprong in de wensen van veel kopers en verkopers. Wensen die mede gevormd en versterkt werden tijdens de crisisjaren, waarin kopers en verkopers kritisch naar het verkoopproces gingen kijken.

Boukje: “De kracht van de formule is dat ik de verkopers meer bij het verkoopproces kan betrekken. Door mijn werkwijze kan ik mijn klanten en hun woning veel meer persoonlijke aandacht geven, en tóch een zeer scherp tarief hanteren. Een combinatie die je niet zo snel zult vinden bij een traditionele makelaar, noch bij een landelijk opererende internetmakelaar!”

Transparant, flexibel, eerlijk en persoonlijk

Met deze verfrissende formule is er een heel nieuwe manier van verkopen geboren, met grote voordelen voor alle partijen tot gevolg:

Meer keuzevrijheid en een transparant tarief

Wil je graag zelf veel werkzaamheden op je nemen, ga je voor volledige ontzorging, of wordt het iets daar tussenin? Dat bepaal je helemaal zelf. Bovendien kun je te allen tijde, ook gaandeweg het verkooptraject, extra diensten aankopen. Bijvoorbeeld wanneer de verkoop wat moeizamer verloopt en je graag wat extra promotie inzet. Zo stel je zelf heel eenvoudig je unieke dienstenpakket samen. Want geen enkele woning en geen verkoper is hetzelfde; waarom zou het verkooptraject dat dan wel zijn?

Meer grip op het verkoopproces

Door onze nauwe samenwerking, onder andere via de internettool Mijn Makelaar0413, ben je als verkoper continu op de hoogte van alle ontwikkelingen. Begeleid je ook zelf de bezichtigingen? Dan kun je de reacties van je kandidaten direct zelf peilen en aan de hand daarvan beslissen of er extra middelen moeten worden ingezet. Zo heb je zicht op het verkooptraject en kun je makkelijker bijsturen waar nodig.

Je kunt altijd terugvallen op mijn expertise en lokale marktkennis

Je woning laten zien aan een belangstellende, kun je zelf minstens zo goed als ik dat kan. Want wie kent jouw woning en buurt nu beter dan jijzelf? Bovendien doen verkopers dit al jaren zelf tijdens de NVM Open Huizen Dag. Waar je wel regionale kennis en vakexpertise bij nodig hebt, is bij het vaststellen van de vraagprijs, het voeren van de onderhandelingen en het opstellen van een koopakte. Daarbij kun je rekenen op mij. Ook wanneer je vragen hebt, of wilt sparren over de in te zetten middelen, ben ik altijd bereikbaar. En kom je er gaandeweg achter dat bezichtigen toch niet zo jouw ding is? Dan neem ik het graag alsnog van je over.

Koper en verkoper kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week bezichtigen

In de huidige markt zijn er grote verschillen waar te nemen. Soms kan het enorm snel gaan met een woning, andere keren is er heel wat meer nodig om een woning te verkopen. Daarom is het fijn dat jullie als verkoper en koper kunnen bezichtigen wanneer het jullie uitkomt. Je bent niet meer afhankelijk van de drukke agenda van de makelaar. Niets staat een mogelijke verkoop in de weg.

 

Over Boukje Haegens - Register Makelaar-Taxateur

Ervaring                                Ruim 15 jaar ervaring in de woningmakelaardij, waarvan 12,5 jaar in de regio Oss-Nijmegen en bijna 3 jaar in de regio Den Bosch. In mei 2018 opende ik mijn eigen kantoor in Uden.

Rol Register Makelaar-Taxateur en eigenaar van Makelaar0413.
Persoonlijke passie Meedenken met klanten, hen adviseren en een voor hen zo gunstig mogelijke deal sluiten.
Stijl Enthousiast en proactief handelen, met de wensen van de klant als uitgangspunt.
Opdrachtgevers

Particuliere opdrachtgevers, Bouwbedrijf Van Wanrooij, BL Huisvesting, Hendriks Projectontwikkeling, Heijmans Vastgoed, BPD (Bouwfonds Ontwikkeling), Standvast Wonen, Grouwels Vastgoed.

 

Onderdeel van Makelaar0031

Makelaar0413 is onderdeel van franchise-organisatie Makelaar0031. Boukje: “Van 2015 tot 2018 heb ik met het concept van Makelaar0031 gewerkt, bij het filiaal Makelaar073 in Rosmalen. Het is een geweldige manier van werken die zowel door kopers als verkopers als heel positief wordt ervaren. Als makelaar ben ik op een andere manier actief, waardoor het mogelijk is om snel te schakelen als dat nodig is. Die flexibiliteit wordt bovendien weer erg gewaardeerd door alle betrokken partijen. En dat wilde ik de inwoners van de regio Uden-Veghel ook bieden. Reden genoeg voor mij om hier een eigen kantoor te starten! Inmiddels heb ik alweer veel tevreden klanten mogen begeleiden bij de verkoop van hun huis.”

Save

Save

Save

Save

Save