Huis verkopen Veghel

Wil jij jouw huis in Veghel gaan verkopen? Een spannende stap! Daarbij wil je natuurlijk begeleid worden door een goede makelaar, die de regio kent en te allen tijde jouw belangen behartigt. Een makelaar die luistert naar jouw persoonlijke wensen en die voor iedere woning een passende strategie toepast. Die makelaar zijn wij!

Jouw huis verkopen we samen

Wordt dit de eerste keer dat jij je huis gaat verkopen? Of is het aantal verhuizingen inmiddels niet meer op één hand te tellen? Of je nu ervaringsdeskundige bent of niet, bij Makelaar0413 vind jij de begeleiding die je nodig hebt. Bij ons kies je namelijk zelf welke werkzaamheden je zelf uitvoert en wat je aan ons overlaat. Wil je graag veel zelf doen, ga je juist voor volledige ontzorging, of wordt het iets daar tussenin? Je bepaalt het helemaal zelf! De belangrijkste werkzaamheden, zoals de presentatie op Funda, het voeren van de onderhandelingen en het opmaken van een rechtsgeldige koopovereenkomst, nemen wij uiteraard voor onze rekening.

 

Drie dienstenpakketten

Om je op weg te helpen, hebben wij alvast verschillende dienstenpakketten voor je samengesteld. Het Bouwstenen pakket en All-inclusive pakket. Bij het All-inclusivepakket verzorgen wij alle werkzaamheden voor jou; bij het Bouwstenen pakket doe je ook enkele dingen zelf, zoals het begeleiden van de bezichtigingen.

Op ieder moment tijdens het verkooptraject kun je extra diensten bij ons inkopen, zoals extra promotie via Funda of stylingadvies van een verkoopstylist. En blijkt het begeleiden van bezichtigingen toch niet helemaal jouw ding te zijn? Dan nemen wij het uiteraard graag van je over. Zo stel je jouw unieke dienstenpakket samen. Want geen enkele woning is hetzelfde; waarom zou het verkooptraject dat dan wel zijn?

 

Het voordeel voor jou

Dankzij onze werkwijze heb jij als verkoper veel meer grip op het verkoopproces én de kosten. Samen maken we een plan voor de verkoop, waarbij we alleen de diensten inzetten die ook daadwerkelijk nodig zijn. Dit heeft enkele grote voordelen voor jou:

  • Je bent nauw betrokken bij het hele proces en hebt daardoor meer grip op de verkoop
  • Je hebt meer keuzevrijheid en weet exact waar je voor betaalt
  • Je kunt altijd terugvallen op onze vakinhoudelijke expertise en lokale marktkennis
  • Als je zelf bezichtigt ben je niet afhankelijk van onze agenda: bezichtigingen met kopers kunnen 24/7 ingepland worden

 

First things first: de waardebepaling

Voordat je je huis te koop zet, wil je natuurlijk weten of de markt gunstig is en wat de actuele waarde van jouw woning is. We beginnen het traject dan ook graag met een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis. Tijdens dit gesprek vertellen we je wat meer over onszelf en over onze dienstverlening. Ook bekijken we jouw huis en de buitenruimtes van nok tot vloer, ten behoeve van de waardebepaling.

Voor de waardebepaling vergelijken we jouw huis met soortgelijke woningen in de buurt die recent verkocht zijn. Binnen drie werkdagen ontvang je hiervan een uitgewerkt verslag. In dit verslag geven we ook een schatting van de opbrengst en een advies voor de vraagprijs. Daarmee weet je dus wat jouw huis in de actuele markt op kan brengen. De waardebepaling voeren we gratis voor je uit. Kun je je vinden in ons advies, dan gaan we samen aan de slag!

 

Benieuwd wat jouw woning waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan!

Wij komen graag bij je langs om je vrijblijvend wat meer over onze dienstverlening te vertellen en de waarde van jouw woning te bepalen. Neem hiervoor gerust contact op middels onderstaand contactformulier, of door ons te bellen op telefoonnummer 0413 - 78 33 22. We adviseren je graag!