Huis verkopen Uden

Denk jij erover om jouw huis in Uden te verkopen? Of dat nu voor de eerste keer is, of voor de vijfde keer, het is en blijft een spannende stap. Er komen vast veel vragen in je op: wat is mijn woning waard? Zijn er veel concurrerende panden? Hoe haal ik het maximale uit de verkoop? En: wat als ik mijn huis niet verkocht krijg? Allerlei twijfels en onzekerheden die wij maar al te goed begrijpen. Waar jij behoefte aan hebt, is een ervaren makelaar die jouw wensen begrijpt en die achter je staat gedurende het hele proces. Die makelaar, dat zijn wij!

Eerste kennismaking bij jou thuis

Voordat je beslist of je gaat verkopen, wil je waarschijnlijk weten hoe de markt is in jouw regio en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Wij beginnen het hele traject dan ook graag met een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis. Tijdens dit gesprek leggen wij jou uit hoe onze dienstverlening in elkaar steekt en welke mogelijkheden er zijn. Zo vertellen we jou over de verschillende dienstenpakketten die we hanteren en de aanvullende diensten die je in kunt zetten. Ook kun je natuurlijk al jouw vragen aan ons stellen.

Een gedetailleerde waardebepaling

Tijdens de eerste kennismaking bekijken we ook jouw woning en de eventuele buitenruimtes, zoals tuin of balkon. Dit doen we zodat we een nauwkeurige waardebepaling kunnen uitvoeren. Een waardebepaling is een indicatie van de reële opbrengstprijs. Hierbij vergelijken we jouw woning met soortgelijke woningen die recent verkocht zijn. Hiermee weet je dus wat jouw woning ongeveer op gaat brengen in de huidige markt. Binnen drie werkdagen ontvang je van ons een uitgebreid verslag met daarin de reële opbrengstwaarde en de advies verkoopprijs. Deze ontvang je gratis en vrijblijvend van ons. Hebben we jou overtuigd met ons advies en besluit je met ons in zee te gaan? Dan gaan we aan de slag!

Samen de schouders eronder!

Bij Makelaar0413 werken we graag samen met jou: samen de schouders eronder om tot het beste resultaat te komen! Jij kunt daarbij zelf bepalen in welke mate je betrokken wilt zijn bij het verkoopproces. Ben je goed in foto’s maken? Dan kun je mooi besparen op de kosten voor een fotograaf. En vind je het leuk om mensen rond te leiden in jouw huis? Dan kun je ervoor kiezen de bezichtigingen zelf te doen. Zo bepaal je heel eenvoudig wat je zelf doet en wat je aan ons overlaat. Hiermee kun je flink besparen op je makelaarkosten.
Welk pakket je ook kiest, wij kijken achter de schermen met je mee. Je kunt altijd rekenen op onze steun en advies. En de belangrijkste zaken, zoals het maken van de brochure, de Fundaplaatsing, de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst, nemen wij uiteraard voor onze rekening.

Waarom Makelaar0413?

De kracht van onze formule is dat jij als verkoper veel meer betrokken bent bij het verkoopproces. Dat heeft verschillende grote voordelen:

  • Als verkoper heb je meer keuzevrijheid en betaal je een transparant tarief
  • Je hebt meer grip op het verkoopproces, doordat je zelf nauw betrokken bent
  • Je kunt altijd terugvallen op onze expertise en lokale marktkennis
  • Als je zelf bezichtigt ben je niet afhankelijk van onze agenda: bezichtigingen met kopers kunnen 24/7 ingepland worden

Een moderne manier van verkopen dus, waarbij we jou als verkoper meer persoonlijke aandacht kunnen geven, en tóch een scherp tarief kunnen hanteren.

Wil jij binnenkort gaan verkopen?

En ben je benieuwd wat jouw woning op dit moment waard is? Neem hiervoor gerust contact op middels onderstaand contactformulier, of door ons te bellen op telefoonnummer 0413 - 78 33 22. Wij adviseren je graag!