NVM Open Huizen Dag oktober 2020 geannuleerd

Gepubliceerd op 20 juli 2020

De gezondheid van kopers en verkopers gaat voor

afbeelding: NVM.nl

De NVM Open Huizen Dag van 3 oktober aanstaande gaat helaas niet door. De situatie met het coronavirus is daarvoor nog te onzeker, aldus de NVM. De NVM betreurt dit besluit, zeker nadat de Open Huizen Dag van 28 maart ook werd geannuleerd. Echter, de gezondheid van de makelaars, kopers en verkopers gaat te allen tijde voor.

Hoewel de coronamaatregelen in Nederland momenteel steeds meer worden versoepeld, is er wereldwijd sprake van een versnelling, zo waarschuwt de Wereldgezondheidsorganisatie. Met die onzekerheid in het achterhoofd heeft de NVM de afgelopen weken gepeild hoe groot het animo is voor een landelijke Open Huizen Dag in oktober. De meerderheid heeft aangegeven dit nog niet verantwoord te vinden; de NVM heeft hierop besloten de Open Huizen Dag te annuleren.

Toch een Open Huis organiseren?

Ondanks dat de landelijke Open Huizen dag niet doorgaat, kunnen we wel een Open Huis bij jouw in verkoop staande woning organiseren. Dit gaat echter iets anders in z'n werk dan normaal gesproken: we plannen kijkers namelijk één voor één in, zodat er geen grote groepen tegelijk in jouw woning aanwezig zijn. Hierbij nemen we de richtlijnen van de RIVM natuurlijk altijd in acht. Dus: we schudden geen handen, we houden 1,5 meter afstand en we zorgen dat er niet meer dan twee mensen en één makelaar tegelijkertijd aanwezig zijn.

Neem voor meer informatie over deze dienst gerust contact op via telefoonnummer 0413 - 783322 of mail naar info@makelaar0413.nl.

« ga terug